free counters

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Δύο ανεξάρτητα περιστατικά με τον Ερμή να μεσουρανεί ανάδρομος στην Παρθένο, σε αντίθεση με την Σελήνη στους Ιχθείς.

Λοιπόν, συνέβη σήμερα στις 14:05 Ώρα Ελλάδος (δηλ. 11:05 GMT, August 26, 2010), στην Αθήνα.

Το αμέσως παρακάτω έχει σχέση με το τι συνέβη σε μένα, όχι με αυτό που έμαθα οτι συνέβη ακριβώς την ίδια στιγμή κάπου 400 χιλιόμετρα νοτι-ανατολικότερα απ'την Αθήνα.

Ήμουν φορτωμένος με μία τσάντα μπουκάλια μπύρας -ξέρετε, από τα άδεια προς επιστροφή- αλλά η τσάντα ήταν πιο φορτωμένη από μένα... 30 απ' αυτά την είχαν κάνει να φτάσει στα όρια τής αντοχής της (τα χερούλια της είχαν αρχίσει να επιμηκύνονται επικίνδυνα) αλλά έτσι είμαι εγώ, ο γήινος Άρης μου σε τετράγωνο με τον Ουρανό θέτει τα κλισέ σε δοκιμασία. Mission impossible, λοιπόν, όμως η τσάντα -το χερούλι της, δηλαδή- έμοιαζε να αντέχει. Και άντεξε, παρότι είχα πάντα την δυνατότητα να συνεχίσω να την κρατάω από τα πλάγια, όπου το πλαστικό αντέχει σε περισσότερο φερόμενο βάρος... Και τότε συνέβη, όταν προσπάθησα να την σηκώσω κατά εβδομήντα εκατοστά και τα χερούλια υπέκυψαν, και τα δύο ταυτόχρονα. Τριάντα φιάλες αιωρήθηκαν με άμεσο κίνδυνο να μαζεύουμε θρύψαλλα στη μέση τού supermarket. Θα είχαν γίνει κομμάτια πολλές απ' αυτές αν δεν είχα συγκρατήσει τον καταρρέοντα μπόγο με το κουτουπιέ (le coup du pied), 10 μόλις εκατοστά πριν συναντήσει το έδαφος. Οι φιάλες ήταν τοποθετημένες οριζοντίως κι έτσι το όλο σύνολο συμπεριφέρθηκε σαν ενιαίο σώμα κατά την συνάντηση με το πόδι μου και το σχήμα τής τσάντας δεν άλλαξε καθόλου. Η κυρία που βρισκόταν ακριβώς μπροστά μου, με γυρισμένη την πλάτη της σε μένα,  τρόμαξε από τον θόρυβο που έκαναν οι κενές φιάλες χτυπώντας μεταξύ τους κατά την αναχαίτιση τής πτώσης, όμως κάποιοι άλλοι που είδαν το όλο σκηνικό πιθανόν ν' αναρωτιούνται ακόμη τι έγινε και δεν έσπασε καμμία απ' αυτές. Ήταν η ώρα που μεσουρανούσε ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο (στις 17 μοίρες 32' εκείνη την στιγμή, ενώ το μεσουράνημα -MC- ήταν στις 13 μοίρες 15' τής Παρθένου). Η Σελήνη βρισκόταν στις 22 μοίρες 12' των Ιχθύων, σε μια αρκετά στενή αντίθεση δηλαδή με τον ανάδρομο Ερμή ενώ η σύνοδος Αφροδίτης και Άρη, στον Ζυγό, στις 17 μοίρες 13' -ο Άρης- και στις 18 μοίρες 53' - η Αφροδίτη. Το ανατέλλων ζώδιο ήταν Τοξότης -και ήταν σίγουρα Τοξότης μιας και το σκηνικό μπορεί να συνέβη 2-3 λεπτά αργότερα απ' ό,τι σας προείπα. Όταν θυμήθηκα να κοιτάξω το ρολόι μου ήταν περίπου 10 λεπτά της ώρας αργότερα... Τι νομίζατε, οτι εμείς οι αστρολόγοι θυμόμαστε πάντα να κοιτάμε τα ρολόγια μας κάθε στιγμή που κάτι συμβαίνει?

Περίπου ίδιο ήταν το αστρολογικό υπόβαθρο και για τους πιλότους που εξασκούνταν νοτίως τής Ιεράπετρας, στην Κρήτη. Ο ανάδρομος Ερμής μεσουρανούσε κι εκεί στις 14:05 και ο Τοξότης ανέτελλε επίσης εκεί - που είναι ανατολικότερα ούτως ή άλλως. Όμως εκεί ήταν το πεδίο τού Άρη στον Ζυγό - ο Άρης στον Ζυγό σχετίζεται με τις αερο-μαχίες χωρίς νόημα - και εμπλέκονταν κι άλλοι πολλοί (ο Ζυγός - οι άλλοι) και το μοιραίο συνέβη. Δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν κατά τους ελιγμούς και φούνταραν κατά το πέλαγο κι -ευτυχώς- οι δύο πιλότοι τού διθέσιου πρόλαβαν και την "έκαναν" με ελαφρά πατηματάκια... Ο άλλος εχάθη άδοξα...

Συγχρονικότητες, λοιπόν!

Αν παρατηρήσετε τα δύο περιστατικά, έχουν πολλές ομοιότητες, με κύρια την πτώση που δεν έφερε θύματα - αν και υπήρξαν βαρείς τραυματισμοί, απ' ό,τι ακούω. Πότε θα μάθουν, επιτέλους για την ανοησία που συνοδεύει τον Άρη στον Ζυγό? Είναι και λίγο "πακέτο" όλο το υπόλοιπο αστρολογικό υπόβαθρο αυτόν τον καιρό. Σκεφτείτε τι συνέβη στους ανθρακωρύχους στην Χιλή που καταπλακώθηκαν και δεν πρέπει και να παχύνουν από την ακινησία διότι μπορεί να μην μπορέσουν να τους ξε-θάψουν ζωντανούς πριν τα Χριστούγεννα και πρέπει να χωρέσουν να βγουν και από την -μικρής αναμενόμενης διαμέτρου- τρύπα... Έρχεται και ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό -όπου νά'ναι- και τα μαντάτα δεν αναμένονται και πολύ αισιόδοξα, πόσο μάλλον αν είσαι και στον χώρο τού Σκορπιού - που είναι υπογείως. Λέτε νά 'χουμε έρωτες κάτω από το χώμα??? Χλωμό το "κόβω"... Για την Αφροδίτη στον Σκορπιό ανάδρομη θα τα πούμε εν καιρώ.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα!

3 σχόλια:

  1. !!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΙΓΚΕΛ..ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩς ΕΚΑΝΕς ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;ΣΥΜΒΑΝ..ΕΙΔΕς Η ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΟΥ;;;[ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΝΗ ΟΨΗ..ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗ ΟΥΡΑΝΟΥ]..ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΕς ΜΕΤΑ;;ΣΤΟΥς ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΟΥς ΔΙΝΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕς ΣΩΤΗΡΙΑς;;[ΠΡΙΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣΕΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ]...ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να σου πω οτι μού συμβαίνουν συνέχεια συγχρονικά φαινόμενα. Κάποιοι με έχουν φοβηθεί κιόλας διότι σκάω μύτη με απίστευτο τάιμινγκ. Μάλλον το Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας δίνει ρέστα!
    Εκείνη την ημέρα που καίγονταν οι ταλαίπωροι στην τράπεζα (5 Μαΐου), δεν είχα πληροφορηθεί το γεγονός αλλά με κάνα τέταρτο τής ώρας διαφορά (αργότερα, όμως) άδειασα δύο πυροσβεστήρες σκόνης σε έναν εγκαταλελειμένο χώρο. Δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει πυροσβεστήρα ποτέ πριν, το ορκίζομαι.
    Το δυνατότερο, βέβαια, που μου συνέβη ποτέ ήταν η στιγμή που διαπίστωσα οτι είχα ήδη αντιγράψει όλα τα αποσπάσματα από το βιβλίο τού Σκοτ Πεκ "Άνθρωποι τού Ψεύδους" που τα ήθελα ως εισαγωγή σε μια δική μου μελέτη "Υβραίοι - Άνθρωποι τής Ύβρεως -ή: - Δημιοκρατία και Δημοκρατία" πράγμα που αποτελούσε και το τέλος τού πονήματός μου, κι αποφάσισα ν' ανοίξω το ραδιόφωνο ν' ακούσω τι συνέβαινε στον κόσμο. Κι ήταν η στιγμή που το δεύτερο αεροπλάνο έπεφτε πάνω στον δεύτερο πύργο τού Κέντρου τού Παγκοσμίου Εμπορίου (η 11η Σεπτέμβρη 2001). "Κουφάθηκα"! Νόμισα οτι περιγράφανε κάποιο σενάριο από ταινία. Ήταν κι ο Άρης στον Αιγόκερω τότε, παρεμπιπτόντως!
    Κάποτε (σύντομα) θα δημοσιεύσω εκείνο το πόνημα στο άλλο μου μπλογκ, στο "Πλακούντας Αλήθειας". Εκεί να δεις!

    Με την ευκαιρία, είδες τους καλλιτέχνες τους γεννημένους με όψη Άρη-Ουρανού? Μια χαρά παιδιά είναι! Από τους τετραγωνισμένους, η Meg Ryan είναι η αγάπη μου! Σκορπιός (έχει μιά φοβερή αγκαλίτσα Ερμή-Αφροδίτης-Ποσειδώνα), Άρης Τοξότης. Γεννημένη 19 Νοεμβρίου τού 1961.

    Χλωμό το "κόβω" να τους βγάλουνε σύντομα τους ανθρακωρύχους. Άμα το λένε οι ίδιοι οτι θ'αργήσουνε, τι να πούμε εμείς που δεν έχουμε καμμία ανάμιξη?

    Μού άρεσε η ανάρτηση για το νησί τού Αχιλλέα. Κάπου είχε πάρει τ' αυτί μου οτι θεωρούσανε οτι η Μεγ.Βρεταννία ήταν αυτό το νησί, αλλά αυτό ακούγεται πιο "δεμένο". Άλλωστε, πρέπει να σου πω οτι η Μαύρη Θάλασσα ήταν μια πολύ βαθιά κοιλάδα μέχρι και την 6η χιλιετία π.Χ. αλλά γύρω στο 5500 π.Χ. πρέπει να επήλθε τήξη των παγετώνων και πλημμύρισε σε τέτοιο ύψος που βρίσκεται τώρα. Εκείνη την εποχή θα πρέπει να έπεσε νερό και από την Μεσόγειο μέσα στη λεκάνη τής Μάυρης Θάλασσας. Είναι χαρακτηριστικό αυτό για το "ψιλό στόμα" που εννοεί -μάλλον- οτι δεν υπάρχει το αναμενόμενο Δέλτα στο ποτάμι εκείνο...

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΙΓΚΕΛ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΕς,ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΩΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙς....ΓΙΑ ΤΟΥς "ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΟΥς"Ω ΝΑΙΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥς...ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕ Η ΑΙΓΗΙΔΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙς...ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΥς ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ...ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή